Telefon i ri japonez do të monitorojë fotografitë e bëra, s'ka më poza nudo

  • 24 shkurt 2020 - 17:14
Telefon i ri japonez do të monitorojë fotografitë e bëra, s'ka më poza nudo

Një telefon i ri japonez do të monitorojë fotografitë e bëra për të kontrolluar nëse ato janë të papërshtatshme duke mos i lejuar kështu përdoruesit të bëjnë fotografi nudo.

‘Tone Mobile’ është një kompani japoneze me kosto të ulët por telefonët e tyre kanë disa karakteristika të mira.

Kjo kompani ka sjell telefonët e tyre me ekran 6.26 inç, sistem operativ Android 9.0, dhe kapacitet për ruajtje 64 GB.


(Kosova Sot Online)