WhatsApp sjell video biseda me tetë persona

  • 29 prill 2020 - 17:17
WhatsApp sjell video biseda me tetë persona

WhatsApp ka dyfishuar numrin maksimal të njerëzve në video thirrjet e tij.

Kompania tani do të lejojë tetë persona të flasin njëherësh përmes shërbimit, qoftë përmes video bisedave apo zërit.

Ashtu si me mesazhet e shkruara të WhatsApp, të gjitha bisedat e kryera në video janë të koduara nga fundi në fund, për sigurinë. Kompania tha që veçoria ishte zhvilluar me “pajisje të nivelit të ulët dhe kushte të ngadalta të rrjetit”.

Shumë shërbime të tjera lejojnë thirrje shumë më të mëdha në grup, platforma tjetër e Facebook, Messenger, tani lejon 50 njerëz në një bisedë, ata zakonisht nuk përfshijnë të njëjtat sigurime në lidhje me përdorimin e të dhënave ose sigurinë.

Përditësimi i ri vjen pjesërisht në përgjigje të pandemisë koronavirus që WhatsApp vuri në dukje “ka nënkuptuar që shumë prej nesh janë të izoluar nga miqtë dhe familja”.

(Kosova Sot Online)