Gjeni 8 veturat e fshehura mes celularëve në fotografi

  • E.K /
  • 30 nëntor 2020 - 14:49
Gjeni 8 veturat e fshehura mes celularëve në fotografi

Shembull dhe test i përqendrimit të shikimit është fotoja e mëposhtme për të gjetur se sa vetura janë fshehur në të.

Fotoja është shumë konfuze pasi ngjyrat janë të tilla, mirëpo nëse i gjeni me gjasë keni shikim prej sy shqiponje

A mund ti gjeni dot?

Nëse nuk i gjetët dot ju ndihmojmë ne.

(Kosova Sot Online)