Filloni kërkimet në shtëpi, nëse keni ende Nokia 3310, sa ju shpërblen kompania

  • G.G /
  • 06 March 2021 - 11:09
Filloni kërkimet në shtëpi, nëse keni ende Nokia 3310, sa ju shpërblen kompania

Pasi të lexoni këtë lajm jemi të bindur se do të filloni nga kërkimet në çdo cep të shtëpisë.

Të gjithë ju që keni një telefon “Nokia3310” apo një playstation të vjetër mund të merrni deri në 2 mijë euro nga kompania.

Gjithashtu kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet ‘90 tani vlerësohet 1500 euro.

Ndërsa një iPod i gjeneratës së parë vlerësohet me 1 mijë euro dhe një ‘walkman’ i Sony 600 euro.

Në krye të tyre qëndron Ninetndo 64 dhe vlera e tij shkon në 2 mijë euro.

(Kosova Sot Online)