ZGJIDHENI NJË ZANË DHE DO TË ZBULONI MË SHUMË PËR VETEN TUAJ - Dashuri - Kosova Sot
ZGJIDHENI NJË ZANË DHE DO TË ZBULONI MË SHUMË PËR VETEN TUAJ

ZGJIDHENI NJË ZANË DHE DO TË ZBULONI MË SHUMË PËR VETEN TUAJ

Zanat janë shpirtra eterealë që ju referohen si engjëj "të zbritur" apo shërbëtorë të magjistarëve. Në tregimet bashkëkohore, zanat portretizohen si tërheqëse dhe shpirtra që qëndrojnë të fshehur prej njerëzve. Shikoni tri fotot dhe zgjidhni njërën prej tyre për t'u ndierë të lidhur. Nëse zgjidhni:

ZANA E LULEVE

Zana e luleve simbolizon paqen, dhembshurinë dhe dashurinë. Ju jeni këmbëngulës dhe jeni të mirëkuptueshëm. Jeni subtile si një petale trëndafili, pra dini si të flisni me të tjerët në mënyrën që ju bën të ndiheni mirë në veten tuaj nëse gjendeni në ndonjë situatë të vështirë. Sidoqoftë, të tjerët duhet t'ju trajtojnë me kujdes, sepse mund të bëheni emocionalisht pa u munduar shumë.

ZANA E AKULLT

Zana e akullt simbolizon fuqinë, guximin dhe inteligjencën. Jeni lider, e kjo vërtet ju shkon më së miri. Jeni të lindur si lider natyral që kënaqet me marrjen përsipër të projekteve dhe udhëhiqni grupet punuese. Njerëzit përreth jush shpeshherë varen nga ju për të punuar me probleme të vështira, për të sjellë vendime të mençura. Temat sfiduese i merrni me lehtësi dhe ju nevojitet shumë për t'ju mërzitur, sepse keni lëkurë të trashë.

ZANA E KOPSHTEVE

Nëse keni zgjedhur Zanën e Kopshtit, nënkupton zgjuarsi, shkathtësi dhe hare. Jeni komunikues dhe ju ofrohen shumë mundësi. Njerëzit përreth juve janë shumë të lumtur se sa me butësi nxirrni ide të zbatueshme dhe ide të reja dhe shpeshherë humbeni në fantazitë tuaja. Njerëzit kanë tendencë t'ju besojnë juve dhe ideve tuaja sepse mirë e dëshmoni praninë tuaj.

(Kosova Sot) 

23 orë e 40 minuta më parë
15/12/18