Zbuloni se sa ju do i dashuri apo e dashura - Dashuri - Kosova Sot
Zbuloni se sa ju do i dashuri apo e dashura

Zbuloni se sa ju do i dashuri apo e dashura

Secila lidhje ka dinamikën e vet dhe secila femër ka mënyrën e vet se si sillet me parterin e vet. Zbuloni sa e njihni bashkëshorten tuaj dhe si është ajo ndaj jush. A e njihni ju bashkëshorten tuaj mjaftueshëm? Zgjidhni testin dhe mësoni…

1. Ka ndryshime të mëdha të humorit dhe e dalloni histerinë. Cila është arsyeja e sjelljes së tillë? a) Dëshiron seks b) Ka sindromën paramenstruale (SPM) c) Është nën stres për shkak të punës. 

2. Përgatitet për të shkuar në punë dhe diçka këndon me zë të ulët gjatë rrugës. Thjesht është e tillë kur… a) Është me shoqen duke pirë kafe në vendin e punës b) Merr lëvdata për punën e vet në kolektivin punues c) Shkon në shoping.

3. Papritmas ka vendosur të shkojë të bëjë jogë. E bën këtë për shkak se: a) Gjithmonë është kujdesur për trupin e vet b) Përgatitet për pushimin vjetor c) Ia ka mbushur mendjen ndonjë mike.

4. Ka kaluar një javë nga koha kur ju ka ngordhur qeni. Ajo do të… a) Përpiqet t'ju ngushëllojë b) Do të pikëllohet bashkë me ju c) Do t'ju propozojë të gjeni një qen tjetër.

5. Kolegët e punës ju ftojnë për një pije. E lajmëroni që do të ktheheni vonë në shtëpi. Reagimi i saj kur të ktheheni… a) Është e zënë duke biseduar me miken në telefon dhe nuk ju vëren b) Sheh TV dhe ju përshëndet me një buzëqeshje c) Është e hidhëruar.

6. I keni bërë surprizë për ditëlindje me një pushim. Ajo do të… a) Qeshë, mirëpo ka pritur ndonjë dhuratë tjetër b) Do t'ju hedhë duart rreth qafe nga lumturia c) Do t'ju bëjë vërejtje se ajo ka mundur të gjente një vendpushim më të mirë.

Shumica përgjigjeve A

Partnerja juaj më shumë i përkushtohet vetes dhe nevojave të veta se sa juve. Është e ndërgjegjshme për atë se çka ju mund t'i ofroni në këtë lidhje të përbashkët dhe dëshiron ta mbajë personalitetin e vet në këtë lidhje.

Shumica e përgjigjeve B

Sinqerisht ju dashuron, atë të lumtur e bëjnë gjërat e vogla, si për shembull shkuarja në shoping. Është e pavarur, mirëpo e lidhur emocionalisht me ju. Kurrë nuk do t'ju lërë të dyshoni dhe që gjithmonë do të jetë bashkë me ju.

Shumica e pyetjeve C

Është pak e hutuar dhe paksa posesive, xheloze dhe nuk e kupton rëndësinë e asaj që ju keni hapësirën tuaj në këtë lidhje.

(Kosova Sot)

19 orë e 51 minuta më parë
16/12/18