Meshkuj, nëse nuk silleni mirë, gratë do t’ju tradhtojnë në këtë moshë - Dashuri - Kosova Sot
Meshkuj, nëse nuk silleni mirë, gratë do t’ju tradhtojnë në këtë moshë

Meshkuj, nëse nuk silleni mirë, gratë do t’ju tradhtojnë në këtë moshë

Studimet tregojnë se pas martese gratë ka më shumë gjasa të tradhtojnë. Mosha mesatare që gratë zgjedhin të ngushëllohen diku tjetër është 37 vjeç.

Rreth 8 vjeç pas moshës mesatare të martesës, 29. Sipas një studimi publikuar nga Maxim dhe Playboy, gratë irlandeze tradhtojnë më shpejt, rreth 3.6 vjet pas martese, gratë amerikane presin mesatarisht 8.5 vjet për të tradhtuar dhe një nga shkaqet e tradhtisë, është se dashuria ka vdekur.

“Mbase, vazhdojnë ta duan partnerin, por shkëndija është zhdukur nga martesa e tyre,” thuhet në studim.

Cilado qoftë arsyeja, të pasurit një lidhje jashtëmartesore mund të ndihmojë gratë e martuara të ri-zbulojnë gjallërinë për jetën, sensualitetin dhe pasionin që mund t’u mungojë.

 (Kosova Sot)

6 orë e 45 minuta më parë
16/12/18