Nëse dëshiron t'i kthehesh ish-it, mos qaj, mos vajto, por bëje - Dashuri - Kosova Sot
Nëse dëshiron t

Nëse dëshiron t'i kthehesh ish-it, mos qaj, mos vajto, por bëje

Për ta ri-fituar ish të dashurin, arsyetohen, qajnë, premtojnë se do të ndryshojnë, e i shkojnë ish-it në shtrat duke shpresuar se do t'ia japin edhe një mundësi. Secili mashkull dëshiron të jetë në lidhje me femrën që e respekton. Mos u brengosni, me siguri nuk e ka humbur vullnetin që të fle me juve, por vështirë se do të dëshirojë diç më shumë se një kontakt fizik më shumë. Në vend të kësaj, mësoni si ta kontrolloni veten edhe kur e keni shumë të vështirë dhe ta ruani personalitetin dhe krenarinë tuaj. Kur t'ia tregoni rregullat tuaj atë lojës dhe ia bëni me dije se ndarja nuk është fundi i botës, do të shndërroheni në femrën që do dojë të rri përgjithmonë me të - natyrisht nëse ekziston mundësia që të pajtohet me ju.

(Kosova Sot)

12 orë e 25 minuta më parë
11/12/18