Rruga deri te zemra e mashkullit shkon përmes porosive - Dashuri - Kosova Sot
Rruga deri te zemra e mashkullit shkon përmes porosive

Rruga deri te zemra e mashkullit shkon përmes porosive

Rruga deri te zemra e mashkullit që pëlqeni shkon përmes porosive

Nëse dëshironi t'i ngrini temperaturat dhe mos t'i dilni nga koka gjithë ditën, lexoni me kujdes.

 Filloni ngadalë

Kjo është mënyra ideale për ta filluar lojën: - Nuk po mundem të ndaloj së menduari për ty. - Dua t'i ndjej buzët tua në buzët e mia.

Provokojeni

Nëse dëshironi që ai t'i gëzohet diçkaje paraprakisht. Mundohuni të krijoni pak mister. Ai do të imagjinojë rreth asaj se do të plotësonte të gjitha zbrazëtitë që ju i keni lënë.

Ndizeni të tërin

Përshkruajani situatën që dëshironi ta realizoni kur ta shihni apo kur ta takoni. Ia thoni krejt ato që dëshironi ai t'jua bëjë juve.

 Stimuloni kujtesën e tij

 I thoni se sa mirë keni kaluar herën e fundit me të. Ndoshta mund të jetë në pyetje si jua ka mbajtur flokun apo mënyrën se si ju ka puthur. Fillo me fjalinë: 'A të kujtohet kur ti..."?

Lëreni pak në pasiguri

 Mund t'i shkruani: "A thua çfarë do të bëje kur do të prisja në derë e mbështjellë vetëm me një pallto nën të cilën nuk kam gjë tjetër"?

Dërgoni foto tërheqëse që nuk i tregoni të gjitha

 Mjafton t'ia bëni me dije se çfarë posedoni. Kjo mund ta ndezë ngjashëm sikurse jeni bashkë. Kurrë mos i nënçmoni fotot, vlejnë më shumë se mijëra falë. Një foto në të brendshme vetëm për të mjafton.

 Mos dërgoni foto që përfshijnë fytyrën

Mbani mend, mund t'i dërgoni foto, por pa përfshirë identitetin tuaj. Pa marrë parasysh se ato foto askush nuk i shikon, merrni masa paraprake.

(Kosova Sot)

16 orë e 37 minuta më parë
23/01/19