Thirrja e mamisë: Mos bëni seks gjatë Krishtlindjeve, sepse…(FOTO) - Dashuri - Kosova Sot
Thirrja e mamisë: Mos bëni seks gjatë Krishtlindjeve, sepse…(FOTO)

Thirrja e mamisë: Mos bëni seks gjatë Krishtlindjeve, sepse…(FOTO)

Një mami ka paralajmëruar çiftet që të mos kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë Krishtlindjeve.

Mamaja 33-vjeçare Mhairi Maharry nga Londra shkroi në Twitterin e saj: “Nëse njihni ndonjë grua që nuk ka ngelur shtatzënë, ju lutem thuajini të mos të bëjë seks gjatë Krishtlindjeve!”

Arsyeja përse kjo mami shprehet kështu është se pas 9 muajsh, më saktësisht në muajin Shtator, rastet e lindjeve pritet të jenë mjaft të mëdha në Britani, dhe kështu, shtohet edhe puna e mamive.

“Periudha e fundvitit është koha kur çiftet dëshirojnë të kenë një fëmijë, kështu që ata fillojnë të provojnë menjëherë”, shpjegoi ajo për The Independent.

Grafiku më poshtë tregon qartazi se si fundi i Shtatorit është koha e vitit kur lindin më shumë foshnje në Britani.

Image

 

(Kosova Sot)

7 orë e 35 minuta më parë
12/12/18