5 vendet që nuk duhet të kryeni kurrë marrëdhënie intime, ju rrezikojnë seriozisht - Dashuri - Kosova Sot
5 vendet që nuk duhet të kryeni kurrë marrëdhënie intime, ju rrezikojnë seriozisht

5 vendet që nuk duhet të kryeni kurrë marrëdhënie intime, ju rrezikojnë seriozisht

Veçanërisht çiftet e reja po zgjedhin gjithnjë e më shumë praktika seksuale të guximshme, si seksi në vendet publike. Por e dini se cilat janë ato vende që nuk duhet ta bëni kurrë pasi janë shumë të pista dhe ju rrezikojnë shëndetin?

Më poshtë po ju tregojmë 5 prej tyre, të cilat duhet t’i shmangni:

Tualetet e avionëve- Atë tualet mund ta përdorin më shumë se 80 njerëz në një udhëtim, dhe jo të gjithë janë të pastër. Sipas kërkimeve rezulton se është vendi me më shumë mikrobe.


Palestra- Ndoshta shumë të rinj e kanë fantazuar seksin në palestër, por për fat të keq duhet ta shmangni pasi është vendi i dytë me më shumë mikrobe.


Kinematë- Edhe këto ambiente kanë rezultuar si ndër më të pistat dhe një burim infeksionesh.


Parqet- Afër mendsh! Edhe parqet viziton nga shumë njerëz dhe mikrobet janë të pranishme kudo.


Plazhi- Edhe pse është një ndër vendet që preferohet më së shumti, është po ashtu një ndër ambientet më të papastra.

(Kosova Sot)

13 orë e 28 minuta më parë
12/12/18