Nuk do ta besoni, por këta të famshëm e ruajtën virgjërinë për natën e martesës - Dashuri - Kosova Sot
Nuk do ta besoni, por këta të famshëm e ruajtën virgjërinë për natën e martesës

Nuk do ta besoni, por këta të famshëm e ruajtën virgjërinë për natën e martesës

Gjithnjë e kemi bindjen se të famshëm nuk kanë pengesa kur është fjala për seksin. E pra, ky përfundim është i gabuar, ose të paktën ishte një dekadë më parë për disa prej tyre që virgjiniteti ishte tejet i rëndësishëm.

MetDaan ka bërë një listë ku sjellë 10 të famshëm botëror të cilët e kanë ruajtuar virgjinitetin deri në ditën e martesës.

1. Lisa Kudroë
Lisa u martua kur ishte 32 vjeç dhe gjatë një interviste ajo komentoi se ajo vendosi të priste deri të martohet.

2. Yvonne Orji
Aktorja është shumë e rezervuar kur bëhet fjalë për temën e ruajtjes së virgjërisë deri në martesë. Edhe pse karakteri i saj merr pjesë në disa skena me avull, Yvonne është e vërtetë me zotimin e saj.

3. Jessica Simpson
Ajo ishte shumë e hapur për ndjenjat e saj në lidhje me seksin dhe nevojën për të pritur deri natën e saj të dasmës. Diçka për tu befasuar nga ana e saj.

4. Jordin Sparks
Edhe pse nuk flet shumë për jetën e saj private, përkushtimi i saj ndaj virgjërisë u vërejt kur njerëzit e panë atë duke luajtur një unazë të “pastërtisë” në disa ngjarje shoqërore.

5. Russell Wilson
Ai donte të mbetet i virgjër për shkak të besimeve të tij fetare dhe gruaja e tij Ciara e respektoi atë plotësisht.

6. Kevin Jonas
Nga tre vëllezërit, ai premtoi të qëndronte i virgjër deri në martesë dhe u martua në vitin 2009. Pesë vjet më vonë, Kevin mirëpriti një fëmijë në botë.

7. Pete Holmes
Pete pritur të ketë marrëdhënie seksuale derisa ai u martua në moshën 22 vjeçare. Ai nuk priti aq kohë sa celebet e tjera, ai mbajti premtimin e tij.

8. Hilary Duff
Ylli gjithmonë ka qenë e gatshme të pres deri në martesë dhe megjithëse ajo u divorcua nga burri i saj, ajo nuk u pendua për vendimin e saj për të mbetur e virgjër gjatë rinisë së saj.

9. Julianne Hough
Julinne është shumë serioze kur bëhet fjalë për beqarinë. Gjatë një interviste ajo tha: “… nëse jeni vetëm me një person, është vetëm për një arsye të mirë dhe duke pritur që të ketë marrëdhënie seksuale do ta forcojë atë marrëdhënie”.

10. Tim Tebow
Tim Tebow është një person shumë religjioz dhe gjithmonë ka qenë i vendosur të presë deri në martesë.

Adriana Lima
Edhe pse ajo është padyshim një bombë seksuale në pista për Victoria’s Secret, modelja gjatë një interviste me GQ tha: “Seksi është për pas martesës.” Nuk mund të bëhet më e qartë se kjo”.

(Kosova Sot)

54 minuta më parë
16/01/19