Personat të cilët konsumojnë mish bëjnë më shumë seks sesa vegjetarianët - Dashuri - Kosova Sot
Personat të cilët konsumojnë mish bëjnë më shumë seks sesa vegjetarianët

Personat të cilët konsumojnë mish bëjnë më shumë seks sesa vegjetarianët

Në vitin 2016, një anketim nga ‘Ipsos MORI’ kishte raportuar se numri i veganëve në Britani është rritur për 360% brenda dekadës.

Dhe shumë njerëz anë e mbanë botës kanë filluar ta shmangin mishin, si të motivuar nga përfitimet shëndetësore dhe nga mëshira për mirëqenien e kafshëve.

Megjithatë, një anketim i ri sugjeron se personat të cilët konsumojnë mish bëjnë më shumë seks sesa vegjetarianët dhe veganët.

Hulumtimi, i cili i ka intervistuar 2,000 britanikë, ka zbuluar se 42 për qind e atyre që hanë mish të paktën një herë në ditë, bëjnë seks një herë në javë apo më shumë.

Ndërsa vetëm 16 për qind e vegjetarianëve kanë raportuar për të njëjtën gjë.

Sidoqoftë, nëse jeni person që parapëlqeni ngrënien e sasive të mëdha të mishit, ndoshta duhet të ngadalësoni pak.

Studimet tregojnë se pacientët me sëmundje të zemrës, të cilat shpeshherë ndërlidhen me konsumimin e tepër të mishit, priren të kenë edhe disfunksion erektil.

(Kosova Sot)

4 orë e 17 minuta më parë
16/01/19