Pesë shenja do të zbulojnë se e dashura juaj ka qenë e përdalë! - Dashuri - Kosova Sot
Pesë shenja do të zbulojnë se e dashura juaj ka qenë e përdalë!

Pesë shenja do të zbulojnë se e dashura juaj ka qenë e përdalë!

Mbase ju duket qesharake, mirëpo shumica e meshkujve kanë rënë në këtë kurth dhe janë dashuruar në femër të përdalë. Ja si do ta zbuloni:

Është e preokupuar shumë me paratë

Ja sesi funksionon truri i një të përdale klasike – bisedon për para, mendon për para, ëndërron për para dhe “i ha” paratë. Tek ajo është i ngulitur refleksi i kushtëzuar që të hapë këmbët sapo të shohë paratë.

Gjithmonë kërkon diçka para seksit

Mund të kërkojë para (që i duhen për të blerë diçka) apo ndonjë dhuratë apo shërbim tjetër. Një gjë është e sigurt, nuk mund të bëjë asgjë falas. Janë të mira në shtrat dhe nuk u nevojitet shumë kohë për t’u përndezur. Seksi është bërë shpërblim për atë që bëni për të.

Shpesh përdor fjalët “kurvë” apo “e përdalë”

Kur dëshiron të përshkruajë ndonjë kolege të vet, e cila e ka hidhëruar apo ndonjë femër të cilën e urren, ajo i quan kurva dhe të përdala. Në ato cikërrima shihet se çka projekton vetëdija e saj dhe çka ka brenda trurit saj.

Kurrë nuk ju lë vetëm me koleget e veta

Haptas ju ka thënë që nuk u beson kolegeve të veta kur është fjala tek ju, si edhe nuk ju beson as juve. Çdoherë kur i thoni që keni takuar ndonjë kolege të saj, ajo bëhet paranojake dhe fillon t’ju pyesë për to – ku, kur, si, me kë ishte…

Krenohet se si meshkujt e mërzisin

Nëse krenohet haptas se si e mërzisin meshkujt, ajo është e shkëlqyeshme në seks dhe xheloze kur sheh një femër të bukur dhe joshëse, – pra fjala është për një të shthurur. Ajo i bën këto për të forcuar vetëbesimin dhe që të bëheshit xheloz për atë se shumë meshkuj e dëshirojnë.

(Kosova Sot)

56 minuta më parë
22/01/19