Nëse keni këto cilësi, partneri juaj do të ndihet tepër mirë në shtrat - Dashuri - Kosova Sot
Nëse keni këto cilësi, partneri juaj do të ndihet tepër mirë në shtrat

Nëse keni këto cilësi, partneri juaj do të ndihet tepër mirë në shtrat

Nëse dëshironi të shihni partnerin të eksituar në krevatin tuaj, mos ngurroni, por transformohuni në bombë të vërtetë.

Një hulumtim ka treguar që femrat për seks me partnerin e ri përgatiten madje edhe deri në 6 orë. Kjo përfshin depilimin, dushin, shkuarjen në solarium, zgjedhjen e rrobave të brendshme, frizurën, grimin, dhe gjithë këto i bëjnë që ta ngazëllejnë mashkullin.

Mirëpo çfarë realisht meshkujt vërejnë tek femra?

Është me rëndësi se si të silleni – a dini të relaksoheni dhe të kënaqeni plotësisht në seks, të keni vetëbesim dhe të ndiheni e sigurt kur të jeni para tij plotësisht lakuriq.

1. Një mashkull nuk do të vë re nëse ju keni rregulluar flokët mirë , ose në qoftë se lëkura juaj është e thatë pak, por i me siguri do të vë re qëndrimin tuaj. Pra, është shumë e rëndësishme se si ju silleni – në qoftë se ju e dini si të kënaqni dhe të gëzoni seksin, ju keni besim, dhe në qoftë se jeni të sigurt në veten tuaj, kur ju jeni në frontin e tij krejtësisht e zhveshur.

Meshkujt thjesht duan trupin e femrës. Nuk ka rëndësi nëse kanë proporcionet e përsosura, është e rëndësishme që të ketë përkuar energjinë tuaj, të dinë se si t’iu përgjigjen çdo puthje dhe prekje.

2. Lëvizjet e femrave janë një tjetër gjë që meshkujt i kushtojnë vëmendje gjatë marrëdhënies së parë. Nëse keni vendosur tashmë për të bërë seks, relaksohuni. Kur burrat marrin iniciativën, lëvizni, psherëtini dhe pëshpëritni qetë në veshin e tij për të treguar atë që ata duan.

Prandaj, ndjehuni të lira për të provuar pozicione të ndryshme, më pas trupi i tij do të ju tregojë kur ai ndjen diçka më shumë, kur më pak.

3. Sytë janë pjesë e trupit që shumica e meshkujve i kushtojnë vëmendje gjatë seksit. Sytë e kaltër të femrave janë plot pasion dhe seksi, dhe nëse ai merr vetëm një shikim provokues dhe disi të pacipë në kohën e duhur ai çarmatoset krejtësisht.

Bëhuni më e guximshme dhe shikojeni drejt në sy gjatë seksit, do të ndihet i admiruar.

(Kosova Sot)

9 orë e 25 minuta më parë
21/01/19