- Dashuri - Kosova Sot
Në cilën lule flutura aterron? Përgjigjja zbulon të vërtetën për personalitetin tuaj

Në cilën lule flutura aterron? Përgjigjja zbulon të vërtetën për personalitetin tuaj

KENI ZGJEDHUR LULEN A

Ju jeni më të lumtur kur jeni në lidhje Analiza e temperamentit: Ju nuk jeni dikush që verbërisht është i etur për lidhje sa për të qenë në lidhje. Por, jeni të lumtur edhe kur jeni me dikë të veçantë. Argëtoheni kur përjetoni gjëra të vogla me partnerin. Po ashtu mendoni se nuk është mirë të jetohet vetë. Porosi për partnerin: Mirë do të pajtoheni me dikë që përzgjedhë lulen B në këtë test.

KENI ZGJEDHUR LULEN B

Nuk filloni lidhjen derisa bindeni se e dashuroni atë person Analiza e temperamentit: Vërtet nuk pëlqeni të mendoni për dashurinë, por kjo nuk do të thotë se negativisht e shikoni. Ndjeni se jeta është e shkurtë dhe se gjetja e dashurisë nuk është qëllimi i fundit. Nuk dëshironi të jeni në lidhje sa për të qenë në lidhje. Dëshironi ta gjeni dashurinë e vërtetë me dikë. Porosi për partnerin: Mirë do të pajtoheni me dikë që përzgjedhin lulet B dhe C në këtë test.

KENI ZGJEDHUR LULEN C

Ju jeni dikush që kënaqet me lirinë Analiza e temperamentit: Ju jeni dikush që mundet të jetojë i lumtur krejt i vetëm. Mirëpo, nuk jeni dikush që thotë: "Kurrë nuk do të jam në lidhje më me dikë". E kuptoni lirinë tuaj dhe dëshirën që të jeni vet. Jeni person i pavarur kështu q ndiheni mirë në sjelljen e vendimeve personale. Porosia për partnerin: Mirë do të pajtoheni me dikë që përzgjedh lulen C në këtë test.

KENI ZGJEDHUR LULEN D

Vërtet dëshironi të jeni në lidhje Analiza e temperamentit: Vërtet dëshironi ta njihni dikë të veçantë. Shpesh ndiheni të vetmuar dhe ndiheni më të lumtur kur mund të mbështeteni te dikush tjetër. Kur mendoni për lumturinë, mendoni për familjen, miqtë dhe partnerin. Porosia për partnerin: Ju jeni dikush që mund të përshtateni me secilin. Mirë do të pajtoheni me ata që përzgjedhin lulet A ose D në këtë test. 

(Kosova Sot)

20 orë e 24 minuta më parë
21/02/19