- Dashuri - Kosova Sot
Studimi: Seksi më i mirë në moshën 60 vjeçare

Studimi: Seksi më i mirë në moshën 60 vjeçare

Jeta juaj seksuale arrin kulmin në vitet ’60, sipas një raporti të ri.

Sondazhi i tetë i Singles in America eksperimentoi nga më shumë se 5.000 njerëz të vetëm në SHBA.

Ky studim ka gjetur se gratë e vetme kanë seksin më të mirë në moshën 66 vjeçare dhe burrat në moshën 64 vjeçare.

Terapeutja e seksit Dr Madeleine Castellanos tha se dashuria është më e kënaqshme për burrat dhe gratë e vetme në vitet e 60-ta, sepse ata janë me përvojë, e dinë se çfarë duan dhe janë të lirë të eksplorojnë dimensionet e seksualitetit të tyre.

11 orë e 22 minuta më parë
21/02/19