Burri nga Shqipëria: Gruaja tani është bërë ku..... krejt, më thoshte jam tek motra, por në fakt shkonte me…+18 - Dashuri - Kosova Sot
Burri nga Shqipëria: Gruaja tani është bërë ku..... krejt, më thoshte jam tek motra, por në fakt shkonte me…+18

Burri nga Shqipëria: Gruaja tani është bërë ku..... krejt, më thoshte jam tek motra, por në fakt shkonte me…+18

Një tjetër histori tradhëtie është ndarë me lexuesit e faqes sonë. Një 42-vjeçar tregon si e ka zbuluar se e shoqja ka një tjetër. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”.

“Edhe mua më ka tradhëtuar gruaja. E kam përjetuar shumë keq, por tani e kam kaluar.

Jam një 42-vjeçar nga Shëngjini, por prej vitesh jetoj në emigracion. Kam qenë i martuar, e kam 3 vite që jam divorcuar.

Fëmijë nuk kemi. Gruaja sapo erdhi në Itali ndryshoi shumë. Mbahej shumë më tepër e tërë ditën rrjete sociale.

Hajt thoja se është e re shumë dhe ka akoma gjërat e moshës. Faji ndoshta ka qenë edhe i imi sepse punoja tërë ditën…

Ajo kishte dhe të motrën studente këtu e njëherë në javë e kishte racion me ik te ajo. Kështu mendoja unë në fillim se ajo nuk shkonte tek e motra jo.

Nisa të dyshoj kur unë isha pushim në punë dhe kjo kërkonte të ikte me tren e jo ta çoja unë me makinë.

Derisa një të shtunë e ndoqa dhe e pashë që u takua me një moshatarin e saj. U puthën edhe në buzë.

Jam ndjerë krejt mashkull pa vlerë. Doja t’i thoja burgut hapu, por nuk bëra gjë.

Thjesht kur erdhi shtëpi i kisha fut rrobat valixhe dhe i thashë ik andej nga erdhe.

Tani është bërë kurvë krejt, se normal po e kalojnë dorë më dorë. Unë akoma s’kam krijuar lidhje të re sepse jam akoma i zhgënjyer. Faleminderit”, shkruan ai.

(Kosova Sot)

2 orë e 42 minuta më parë
20/01/19