- Dashuri - Kosova Sot
5 MËNYRA UNIKE QË T

5 MËNYRA UNIKE QË T'I BINI NË SY ATIJ

A kërkoni dhe dëshironi që në mënyrë unike ta kapni vëmendjen e tij? Mendoni se duke pastruar rrobat apo duke rregulluar shtratin do ta bëheni më tërheqës për të? Epo, ndoshta ata e vlerësojnë këtë që po bëni, por janë disa mënyra unike që vërtet i bien në sy secilit mashkull dhe kap vëmendjen e tyre. A e keni kuptuar përse ai ia kishte ngulur sytë një vajzës tjetër e jo juve? Shikoni dhe lexoni si duhet të veproni kur herën tjetër dëshironi t'i bini dikujt në sy.

KAFSHONI BUZËN E POSHTME

Personalisht, ne mendojmë se kjo bëhet krejt me qëllim. Përse apo për çfarë arsye tjetër do të dëshironit ta kafshonit buzën tuaj?

NXIRRNI PAK SYTJENËN

Kjo është e mirë. Së paku secili mashkull e di dhe do ta kuptojë që sytjenat nuk janë edhe aq të rehatshme. OK, kënd po mundohemi ta mashtrojmë këtu, ata duan të shikojnë pak nga gjoksi. APLIKIMI I SHPEJTË I GRIMIT Kjo tregon talentin, shkathtësinë dhe e krijon bukurinë.

BËNI ZGJATJE TË TRUPIT

OK, tani më pas duan të shohin pak nga të pasmet tuaja.

PËRDORNI QËNDRIM TË MIRË

Pos nëse jeni si një kukull Barbi, disa prej nesh duhet të punojnë shumë në këtë drejtim. Qëndrimi i përsosur nganjëherë është i vështirë për ta mbajtur. Por nëse keni një shpinë të drejtë, me plot kuptimin e fjalës theksojeni. 

(Kosova Sot)

16 orë e 24 minuta më parë
20/02/19