Rrëfim Erotik : E humba virgjërinë natën e martesës. Por jo me burrin tim… - Dashuri - Kosova Sot
Rrëfim Erotik : E humba virgjërinë natën e martesës. Por jo me burrin tim…

Rrëfim Erotik : E humba virgjërinë natën e martesës. Por jo me burrin tim…

Shpeshherë martesa mund ti bëjë njerëzit nervozë. Ose më saktë jo njerëzit, por ata që kanë vendosur të ndajnë jetët e tyre bashkë përgjithmonë. 

Më poshtë do tju njohim me 8 rrëfime të shkurtra, anonime, të cilat na vijnë nga çiftet në ditën e tyre të martesës. Theksojmë se rrëfimet i përkasin çifteve të huaja dhe jo atyre shqiptare. Por me siguri mund të gjejmë plot ngjashmëri në këtë mes.

1. Në ditën tonë të dasmës gruaja më tha: Ti akoma më ke qejf apo jo ?

2. Kur bashkëshortja ime e ardhshme u fut brenda në kishë, mendova: Sa i shëmtuar fustani i saj …

3. Nusja ime urinoi kur më tha prifti, se mund ta puthja. Aty kuptova se ajo kishte vërtet shumë emocione.

4. Burri im piu aq shumë ditën e dasmës, saqë e mbajta unë në krahë dhe jo ai, siç e ka zakoni. As seks, asgjë. Vetëm gjumë.

5. Unë humba virgjërinë ditën e martesës, por jo me burrin tim… Ju do pyesni me kë? Kjo s’ka rëndësi.

6. Ne të dy u droguam, para se prifti të na jepte bekimin.

7. Gruaja dhe unë u zhveshëm nudo, së bashku me miqtë, natën tonë të martesës.

8. Burri im ishte shumë i lodhur për të bërë seks natën e martesës. Teksa hiqja fustanin e bardhë, atë e kishte zënë gjumi.

(Kosova Sot)

16 orë e 53 minuta më parë
17/01/19