DYMBËDHJETË LIDHJE DERI TE SHPIRTI BINJAK - Dashuri - Kosova Sot
DYMBËDHJETË LIDHJE DERI TE SHPIRTI BINJAK

DYMBËDHJETË LIDHJE DERI TE SHPIRTI BINJAK

Një britanik mesatarisht do të ketë tetë partnerë, prej tyre katër lidhje vetëm për një natë. Kjo është më shumë se sa që meshkujt mund të tolerojnë kur bëhet fjalë për ish të dashurit e partneres. Femrat nuk e kanë problem deri te femra e dhjetë shkaku i burrit të ardhshëm. As tepër pak nuk është mirë. Shumica e të anketuarve të dyja gjinive do të dëshironte që bashkëshorti i ardhshëm të kishte së paku pesë lidhje të mëparshme. Por nuk është shifra e njëjtë në secilin vend, për shembull për amerikanët numri magjik është 7, derisa francezët, belgët dhe spanjollët janë më tolerantë, nuk e kanë problem edhe numrin dyshifror. Një nga hulumtimet e reja në këtë temë ka treguar se numri ideal i partnerëve seksualë para martesës deri në fund të jetë është 12. Disa thonë s mjaftojnë dy lidhje serioze deri te martesa, derisa të tjerët thonë se një person duhet të argëtohet më me shumë persona derisa ta kuptojë se çfarë i shkon për shtati.

10 orë e 22 minuta më parë
11/12/18