Fshehtësitë përmes së cilave femrat gjuajnë një mashkull - Dashuri - Kosova Sot
Fshehtësitë përmes së cilave femrat gjuajnë një mashkull

Fshehtësitë përmes së cilave femrat gjuajnë një mashkull

1. Nuk shpejtojnë të përgjigjen në telefon kur i thirrni.

2. Përgjigjen në porositë shkurt, qartas dhe dërgojnë porosi misterioze.

3. Presin së paku dy orë derisa t'ju përgjigjen në porosinë e parë.

4. Nuk përgjigjen në pyetjet si: "çfarë bën për gjysmë orë", por më me dëshirë i injorojnë kështu që jua bëjnë me dije si ta organizoni daljen më mirë.

5. Nuk e zbulojnë ku janë dhe çfarë bëjnë në rrjetet shoqërore.

6. Nuk kthejnë porositë pas mesnatës, sepse vajzat 'serioze' në atë kohë flenë.

7. Nuk ju shkruajnë asgjë në profilin tuaj. 

(Kosova Sot)

16 orë e 7 minuta më parë
15/12/18