Shenjat se zemrat ju janë njohur më parë - Dashuri - Kosova Sot
Shenjat se zemrat ju janë njohur më parë

Shenjat se zemrat ju janë njohur më parë

A ju ka ndodhur ndonjëherë që të njiheni me dikë në shoqëri dhe keni atë ndjenjën e besimit dhe sigurisë, thuajse atë person e njihni që moti dhe se me të keni një lidhje të veçantë? Edhe pse nuk ka shpjegim logjik, në këtë mënyrë, mund edhe të përjetoni një "deja-vu". Si do të ndiheni? • Pos se do të keni përshtypjen se tashmë e njihni, do të pyeteni me veten se përse ky takim nuk ka ndodhur më herët dhe përse tani po e njihni këtë person. • Ndjenjën kur jeni në shoqërinë e saj nuk mund ta krahasoni me një tjetër, thjeshtë, jeni të lumtur dhe kënaqeni në praninë e saj, e lëre më në shoqërinë e saj. • Do të arrini sa më shumë besim në të, e filloni t'i besoni, e kur jeni bashkë, një ndjenjë e qetësisë nuk ju lëshon.

(Kosova Sot)

22 orë e 14 minuta më parë
19/12/18