SHENJA PËR ALARM: A DËSHIRON T'JU BRAKTISË I DASHURI? - Dashuri - Kosova Sot
SHENJA PËR ALARM: A DËSHIRON T

SHENJA PËR ALARM: A DËSHIRON T'JU BRAKTISË I DASHURI?

Ekzistojnë shumë shenja që femrat nuk janë në gjendje t'i kuptojnë, sidomos kur dashurohen. Lexoni se çfarë mund të jetë alarm.

NUK LAJMËROHET NË TELEFON

Kjo është një nga shenjat e qarta kur ai thuajse kurrë nuk ju lajmërohet në telefon. Ju thërret kur ai dëshiron dhe atë vetëm nga dëshira.

ËSHTË TEPËR I ZËNË PËR TË DALË ME JUVE

Nëse gjithmonë ju thotë se është tepër i zënë për të dalë në darkë apo kinema, është e qartë se nuk është serioz dhe se secila shenjë drejt lidhjes serioze e dërgon në frikë. Secili që dëshiron të jetë në lidhje normale, do të ndajë kohë për t'ju takuar.

"NUK JAM GATI PËR LIDHJE"

A kalon kohë me ju, por gjithnjë thotë se nuk është i gatshëm për lidhje, e as të ketë të dashur? Atëherë, çfarë kërkoni me të?

FLET PËR TJERAT

Ka shumë miq, sidomos shoqe. Nëse e lavdëron dikë, ndonjë femër se ishte me të, atëherë ua bën me dije se nuk është i interesuar për juve. 

(Kosova Sot)

17 orë e 5 minuta më parë
12/12/18