Çfarë do të thotë nëse nuk ju puth gjatë kohës së seksit - Dashuri - Kosova Sot
Çfarë do të thotë nëse nuk ju puth gjatë kohës së seksit

Çfarë do të thotë nëse nuk ju puth gjatë kohës së seksit

Për shumicën e njerëzve, puthja është diçka që është e lidhur me dhe madje edhe në shtrat ... Por, çka nëse partneri juaj thjesht nuk dëshiron të putheni gjatë seksit?

Puthjet mund të jetë më intime gjatë aktit seksual, por ka njerëz në shtrat vetëm për të shmangur puthjen. Pse?

Terapisti seksual Marty Klein tregon se cila është arsyeja e mungesës së dëshirës për të puthur një partner.

"Unë besoj se puthja është pjesa më intime e udhëheqjes në dashuri. Njerëzit në parim mund të flenë me dikë, në të cilin janë të hidhëruar, disa bëjnë seks me një person që nuk e duan aspak. Megjithatë, a mund të imagjinoni të puthni dikë që nuk ju pëlqen? E pështirë! Puthni dikë në të cilin jeni të hidhëruar? Është shumë e tmerrshme! Pra, puthja është diçka që është shumë intime, dhe mendoj se puthja krijohet "lart", atje ku mendojmë se jetojmë, ndërsa seksi ndodh disi më poshtë, në pikën ku kemi një distancë të caktuar shpirtërore," thotë ai.

Shpjegimi tingëllon logjik, por vetëm në rastin kur dikë e njihni pas një kohe të shkurtër. Por, shembujt, kur nuk ndodh për herë të parë, nëse flini bashkërisht dhe ai i shmanget puthjes, atëherë mund të jeni relativisht i sigurt se nuk ka plan afatgjatë me ty. Nëse ju mendoni se ty dhe partnerit juaj po ju lulëzojnë trëndafilat në lidhje, atëherë - edhe me këtë shpjegim - është e pakuptueshme pse ai nuk dëshiron të të puthë gjatë seksit.

Shpjegimi më i thjeshtë i këtij problemi - para së gjithash nëse jeni në lidhje të mirë - është si vijon: ai mund të përqendrohet vetëm në një gjë.

Është e njohur në përgjithësi se burrat nuk janë shumë të mirë në ‘multitasking’, kështu që nuk është çudi që gjatë marrëdhënieve seksuale ata përqendrohen në vetëm një gjë, më së shpeshti "kryesore". Pra, mos e merrni atë personalisht, pasi thjesht përpiqet të bëjë gjithçka më të japë nga vetja - puthja vetëm e pengon atë në këtë.

(Kosova Sot)

11 orë e 38 minuta më parë
15/12/18