Ajo nuk do seks kur unë dua, por...(+18) - Dashuri - Kosova Sot
Ajo nuk do seks kur unë dua, por...(+18)

Ajo nuk do seks kur unë dua, por...(+18)

E dashura Psikologe:

E dashura ime është e bukur dhe seksi, por ajo kurrë nuk dëshiron seks. Unë jam me të qe tetë vite. Ne jetojmë së bashku dhe mendova se ia kemi dalë vërtetë mirë, por nuk kemi marrëdhënie seksuale dhe po përpiqemi për një fëmijë.

Unë jam 31 vjeçar dhe ajo 33 vjeqe. Ne kemi një djalë që është katër vjeq. Unë dua një fëmijë tjetër, ndoshta edhe dy, por jo tani.

Kohët e fundit, ne kemi shkuar deri në tre apo katër muaj pa seks. Ajo gjithmonë thotë se nuk është në gjendje shpirtërore.

Unë e bëj më të mirën time, por nuk dua të jetoj gjithë jetën time pa seks dhe nuk dua që seksi të përdoret si armë.

Psikologia përgjigjet:

Derisa seksi nuk përdoret si armë, ju të dy duhet të pajtoheni sa fëmijë doni dhe kur.

Jeta juaj seksuale po vuan dhe është e paqartë. Ndoshta ajo thjeshtë nuk mund të kuptojë pse ju mendoni se duhet të prisni.

(Kosova Sot)

3 orë e 36 minuta më parë
17/12/18