Sa herë më merr me X6, më dërgon te foleja jonë…ulëris aq fort sa edhe fqinjët alarmohen (+18) - Dashuri - Kosova Sot
Sa herë më merr me X6, më dërgon te foleja jonë…ulëris aq fort sa edhe fqinjët alarmohen (+18)

Sa herë më merr me X6, më dërgon te foleja jonë…ulëris aq fort sa edhe fqinjët alarmohen (+18)

Dashuri me interes! E keni dëgjuar shpesh këtë apo jo? Fatkeqësisht po! Ka shumë persona që rrinë në një marrëdhënie me dikë vetëm për pasurinë e tij.

“Nuk jam materialiste, por edhe të rrish me një pabuks jeta dhe dashuria nuk janë më të bukura.

Jam nga Puka dhe jam 30 vjeçe. Jam e lidhur me një bos nga Laçi që ka lek më të thy kokën.

Më mban si princeshë, pushimet pushime, veshje plot, më ka blerë makinë dhe më paguan edhe qeranë e shtëpisë në Tiranë.

Nuk është bukuri e rrallë, por përputhemi në shumë drejtime.

Jam shumë e lumtur edhe pse ai nuk vjen shpesh të më takojë. Ama kur vjen e më fut eurot tek çanta ulëras aq fort nga gëzimi sa e merr vesh tërë pallati.

Do më shani tani? Shani sa të doni.

Qava boll me atë që kisha, por siç thonë: Më mirë të qash brenda një makine X6 se sa të qash në shi!

Jam e lumtur me të dashurin tim dhe normalisht që lekët e tij na i zbukurojnë ditët. Ku qëndron e keqja këtu?”, shkruan ajo.

(Kosova Sot)

6 orë e 13 minuta më parë
19/12/18