Ja si mund t'i çoni puthjet tuaja në një tjetër nivel! - Dashuri - Kosova Sot
Ja si mund t

Ja si mund t'i çoni puthjet tuaja në një tjetër nivel!

Padyshim një puthje e mirë, për sa kohë që e di çfarë bën.

Puthjet konsiderohen më intime se vetë seksi, ndaj kushtojini më shumë rëndësi të gjithë proçesit, në fund të fundit një seancë e këndshme puthjesh është paraloja ideale para se të filloni aksionin.

1. Kapuni për dore
Kjo është një alternativë e mirë nëse s’jeni puthur më parë dhe jeni të pasigurtë se çfarë duhet të bëni me duart.
2. Kapeni personin tjetër prej beli
Mbani dorën e personit tjetër dhe përkëdheleni lehtësisht me dorën tuaj.
3. Luani me flokët
Përkëdhelini qafën, faqet apo veshin. Veshët janë zonë delikate ndaj luajtja me to do t’i eksitojë shumë.
4. Prekini fytyrën
Përdorni një ose të dyja duart për të rrëshkitur duart tek flokët e tij/saj.
5. Hiqni duart kur doni të përfundoni puthjen
Kjo i tregon personit tjetër që po e shijoni shumë puthjen.
6. Mbështilleni me duar
Kur jeni gati për të mbaruar puthjen, hiqni duart nga trupi i partnerit dhe ai do ta marrë sinjalin.

(Kosova Sot)

15 orë e 48 minuta më parë
10/12/18