Trondit 45-vjeçarja: Jam në lidhje me shefin qe tre vjet edhe pse gruaja e tij... - Dashuri - Kosova Sot
Trondit 45-vjeçarja: Jam në lidhje me shefin qe tre vjet edhe pse gruaja e tij...

Trondit 45-vjeçarja: Jam në lidhje me shefin qe tre vjet edhe pse gruaja e tij...

Një femër ka rrëfyer për “The Sun”, se është në lidhje me një shefin e saj të punës. Ajo ka thënë se e do të dashurin e saj, edhe pse ai ka një grua dhe është i martuar, përcjell Bota sot.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

Unë jam duke pasur një marrëdhënie seksuale me një burrë nga puna qe tri vjet.

Gruaja e tij kishte disa herë sulme dhe po bën më mirë. A duhet të pres gjithmonë?

Gruaja e tij është 52 vjeçare dhe është në karrocë.

Ai thotë se nuk e do atë, por është kujdestari i saj dhe nuk do ta lërë atë.

Ai është 45 vjeçar dhe është shefi im. Unë jam 40 vjeçare dhe e divorcuar, me dy djem adoleshentë.

Kolegët tanë nuk kanë ide për ne.

E shoh atë shumicën e fundjavave, kur njerëz profesionistë hyjnë për të parë gruan e tij.

Por, unë ndjehem fajtore për këtë. A duhet të pres për të?

Përgjigja e psikologes:

Situatat si kjo janë shumë të vështira.

Vendimi juaj duhet të varet nga ndjenjat intensive për njëri-tjetrin.

Nëse dyshoni se ai po ju përdor si një prizë, ai mund të lëviz në drejtim jush nëse humb gruan.

Por nëse e doni me të vërtetë njëri-tjetrin thellë, këtë duhet ta kuptojë gruaja e tij, ndërsa kolegu yt të përkrahë dhe të kujdeset për të.

(Kosova Sot)

3 orë e 36 minuta më parë
12/12/18