Seks dhe interes: Unë ja jap, ajo më mban... (+18) - Dashuri - Kosova Sot
Seks dhe interes: Unë ja jap, ajo më mban... (+18)

Seks dhe interes: Unë ja jap, ajo më mban... (+18)

Një 22-vjeçar thotë se ka një marrëdhënie me një grua të martuar dhe për djalin e ri kjo nuk është aspak diçka e gabuar.

“Jam një djalë 22 vjeç nga Shkodra dhe prej 2 vitesh kam një lidhje me një të martuar.

Ne jemi njohur rastësisht, vendin s’po e them sepse nuk dua t’i prish punë me burrin dhe prej atij momenti ne jemi bashkë.

Nuk i ofroj vetëm seks, por i ofroj mbështetje që ajo nuk e gjen tek ai që ka në krah.

Kurse ajo mua më jep veten dhe më mban edhe me lekë sepse unë jam pa punë. Nuk ja kam kërkuar kurrë, por ajo mi jep vetë sepse thotë që unë jam gjëja më e bukur që ka.

Shumë shokë të mitë më tallin e vënë në lojë, por në fund të ditës kjo botë është interes dhe ajo është interesi im më i bukur.

Askush deri më sot nuk na ka zbuluar dhe të dy plotësohemi në ato drejtime që nuk i gjejmë kund tjetër?

E ku është gabimi këtu?

Madje unë kam dhe të dashur e ajo as nuk ja ka idenë e jetës që bëj unë nga ana tjetër.

Akush nuk lëndohet dhe të gjithë jemi të lumtur…Kalofshi mirë!”, shkruan ai.

(Kosova Sot)

10 orë e 31 minuta më parë
13/12/18