Isha e virgjër kur për herë të parë e provova...unë nuk doja por ai...(+18) - Dashuri - Kosova Sot
Isha e virgjër kur për herë të parë e provova...unë nuk doja por ai...(+18)

Isha e virgjër kur për herë të parë e provova...unë nuk doja por ai...(+18)

E dashura psikologe:

Unë kam pasur marrëdhëne seksuale me një mashkull që e kam takuar për herë të parë në funeralin e gjyshes time, por unë dua më shumë se kaq.

Ai erdhi të bisedoj me mua në pijetore pas funeralit. Ai është 27 vjeqar dhe unë jam 23 vjeqare dhe ne ishim më të rinjtë atje.

Isha e lumtur të flisja me dikë që të paktën nuk ishte në moshën time.

Ai filloi të flirtonte me mua dhe ne arritëm aq mirë, sa ai shkoj në shtëpinë e tij dhe u kthye për të biseduar më gjatë.

Shkëmbyem numrat. Duhet të kisha menduar për Nanin kur u ktheva në shtëpi atë natë, por nuk mund të ndaloja së menduari për të.

Ai më kishte thënë se punonte në kazanët e naftës dhe po kthehej për të punuar së shpejti, por më shkruajti të nesërmen.

Ai tha se po mendonte për mua dhe se ai duhej të largohej për dy javë dhe pyeste veten nëse mund ta takoja atë.

Pra, kur ai u kthye, ai më mori për darkë, pastaj u kthyem në banesën time.

Ai më puthi dhe kishim seks të pabesueshëm dhe vazhduam duke bërë kështu shumicën e netëve për dy javët e ardhshme.

Largimi i tij ishte shumë shpejt.

Ai më ka dërguar mesazhe duke thënë se ai thjeshtë dëshiron të argëtohet, por ai dëshiron që unë të mos mendoj se ai po më përdor për seks.

Ai tha se i donte netët që flinim së bashku dhe ai dëshiron ta bëjë atë përsëri.

Do të doja ta shihja përsëri, por e doja të plotë, ta takoj atë, një jetë seksuale dhe gjithqka tjetër.

Ndihem kaq e hutuar nëse dëshiron një marrëdhënie apo jo.

Psikologia thotë:

Cdo djalosh i cili thotë se ‘thjeshtë dëshiron të argëtohet’, nuk po planifikon të bëjë diqka të ngjashme me një marrëdhënie.

Cështja kyqe është pse. a është ai, sepse ai mendon se nuk mund të përballoj tendosjen e një marrëdhënie së bashku me orarin e punës?

A do të shqetësohej ai për atë që mund të ngrihesh kur ai është larg? A është lënduar ai në t ëkaluarën dhe a e ka bërë që ai të jetë i kujdesshëm?

Duke supozuar se ai është një agjent i lirë, i thoni atij se dëshiron ta shohësh përsëri. Thoni se mund të përballoni një orar pune të zënë në qoftë se ai mund, por marrëdhëniet rastësore nuk janë gjë për ju.

Jeni të patundur për këtë ose keni gjasa të lëndoni.

(Kosova Sot)

6 orë e 10 minuta më parë
14/12/18