Nëna rrëfen historinë seksi të vajzës: Ja çfarë i bëri djali nga fshati derisa burri i saj në Francë...

  • 11 janar 2019 - 18:07
Nëna rrëfen historinë seksi të vajzës: Ja çfarë i bëri djali nga fshati derisa burri i saj në Francë...

Një nënë ka treguar për dailystar, historinë e vajzës së saj e cila është dashuruar me një djalë nga fshati, përderisa burri i saj po qëndron në Francë.

“Kosova Sot”, ua sjellë të përkthyer historinë e plotë:

Jane: Vajza ime po hedh tutje jetën e saj për një oportunist

Ajo pohon të jetë në dashur me një djalë nga fshati i cili ka pesë fëmijë dhe që ka qenë i shkurorëzuar tre herë deri më tani.  Ai aktualisht bën punë të ndryshme për fqinjët e tij dhe se jeton në një dhomë sipër një lokalit. Ajo ka shtëpi të mirë dhe e di se për e shfrytëzon atë sa për të futur kokën nën kulmin e saj. Ajo dëshiron ta lë partnerin e saj aktual, që është i ati i fëmijës së saj dhe ta sjellë këtë njeriun në vend të tij. E kam takuar dy herë tani dhe kam kuptuar se nuk është i sinqertë dhe bën lajka.  Unë nuk do t’i besoja, por ajo refuzon ta pranojë këtë dhe thotë se është i përsosur. E di për çfarë bëhet krejt kjo – dhe është seksi.

Ajo po ndihet përsëri adoleshente me të. Aktualisht partneri i saj i dikurshëm punon në Francë dhe nuk ka bërë asgjë të keqe për ta merituar një ngjarje si kjo. E di se ajo është ankuar në lidhje me performancën e tij (apo kishte edhe mungesë) në dhomën e gjumit për një kohë, por se me siguri do të mund ta zgjidhnin. Djemtë e saj janë 19, 17 dhe 8. I madhi kalon shumë kohë me të atin sepse jetojnë afër, por ky më i vogli do të shkatërrohet nëse i ati i tij largohet nëse ai burri tjetër bartet te ajo.  Presioni për të mbajtur qetësinë po më vret. Ajo më lut që të mos e paragjykoj.  E di se ajo është vajza ime dhe se jam besnike me të por, më vjen keq për familjen e saj. Çfarë nëse ky tjetri abuzon me të? E kam sugjeruar që të flasë me ish gratë e tij për të mësuar pak nga e kaluara e tij, por nuk i ka marrë për bazë këshillat e mija.

JANE thotë: E kam një përshtypje se ju jeni personi i vetëm që mundet t’i thotë vajzës së vet se plani i saj kundërmon. Partneri i saj aktual mundet edhe mos të jetë i përsosur, por ai meriton më shumë se kaq. Nëse ajo ka hasur në telashe me marrëdhënien, atëherë ajo duhet që të bisedojë me të, jo të heq dorë dhe thjeshtë të ecë përpara dhe ta zëvendësojë atë.  Sa i përket fëmijës së saj më të ri, ajo duhet ta pranojë se secili ndryshim që bën do të ketë ndikim të madh në jetën e tij. Ai është i vogël, i pasigurt dhe kjo bëhet pa vullnetin e tij. Ai ende është duke u rritur dhe ka nevojë për stabilitet. Ajo duhet ta kthjellë mendjen dhe t’i pranojë përgjegjësitë e veta.  I thuaj që sot se e ka gabim. Se po lejon që zemra e saj të pushtohet nga një individ me jo shumë ët kaluar.  Natyrisht se e kupton që seksi është i mirë dhe se ndihet e veçantë dhe e lumtur por një e kontrolluar për të kaluarën e tij e tregon se ai është oportunist. Lute që të heq dorë, të mendojë për vendimet se mos të marrë vendime të nxituara.

(Kosova Sot)