Historia/ Gjeta videon e të dashurit duke bërë seks me 21 vjeçaren, dhe tani kam hallin...

  • 27 mars 2019 - 11:46
Historia/ Gjeta videon e të dashurit duke bërë seks me 21 vjeçaren, dhe tani kam hallin...

E dashur Deidre,

Unë dhe partneri im jetojmë bashkë prej 1 viti dhe një vajzë erdhi te ne.

Ne të dy jemi nga 23 vjeç, ndërsa ajo 21. Që në fillim dyshova se ajo pëlqente të dashurin tim, por asnjëherë nuk besova se ai mund të më t.radhtonte.

Nuk mund ata besoja kur i pashë ata të dy në shtrat teksa bënin seks. Tani e kam të pamundur që të mendoj rreth diçkaje tjetër dhe vazhdoj duke parë atë regjistrim.

Ata të dy nuk e dinë se unë e kam marrë vesh për lidhjen e tyre, e nuk ia kam idenë se si ta menaxhoj situatën.

Deidre i thotë:

Fillimisht ndalo së shikuari atë regjistrimin ku janë i dashuri dhe 21-vjeçarja duke bërë seks, pasi po shkatërron vetën ashtu.

Tregoni të dashurit të vërteten dhe thuaj se ose duhet të rifitojë besimin tuaj, ose do të ndahesh nga ai.

(Kosova Sot)