Rrëfehet 29 vjeçarja: Burri erdhi në shtëpi nga puna para kohe, më kapi duke bërë seks me...

  • 28 mars 2019 - 17:53
Rrëfehet 29 vjeçarja: Burri erdhi në shtëpi nga puna para kohe, më kapi duke bërë seks me...

“Burri im erdhi në shtëpi në mënyrë të papritur dhe më kapi në shtrat me djaloshin që m’i sjell porositë e ushqimeve”. Kështu e nis rrëfimin e saj një grua e cila ka treguar se si e ka tradhtuar burrin e saj.

“Kosova Sot”, ua sjellë të përkthyer rrëfimin e plotë:

E dashura DEIDRE: Ne jemi ende së bashku, por nuk jam e sigurt se çfarë të bëjmë. Kemi 7 vjet që jemi të martuar. Unë jam 29 vjeçe dhe burri im është 30. Ai është i zemëruar me mua për këtë, që vështirë se është e drejtë, sepse edhe ai më ka mashtruar në të kaluarën.

Kam zbuluar katër vjet më parë se ai kishte marrëdhënie seksuale me një kolege, e cila shpesh shkoi me të kur ai ishte duke punuar larg. Pas një udhëtimi unë kisha kontrolluar rrobat e tij dhe gjeta disa prezervativë. Ne nuk i përdorim ato, sepse unë përdori pilula. kështu që unë e konfrontova.

Ai e pranoi gabimin, por premtoi se do t'i jepte fund çështjes dhe, në fakt, ajo u largua menjëherë pas kësaj kompanie. Dy vjet më parë fillova të blinte ushqimet e mia në internet. Shoferi i shërbimit ishte me të vërtetë i bukur. Ai dukej aq seksi dhe ne flirtonim. Një javë urdhërova gjashtë shishe verë dhe i thash që t'i fuste në shtëpi.

Ai i vuri ato në dyshemenë e kuzhinës dhe kur ai u ngrit, u përplasën me njëri-tjetrin dhe filluam që të putheshim. Mendova se nuk do të ishte kaq e gabuar të mashtroja burrin tim vetëm një herë. Ne bëmë seks atë pasdite dhe ishte e shkëlqyer.

Tani e bëjmë çdo javë. Ai ka 26 vjeç dhe thotë se më do, por kurrë nuk më ka kërkuar të largohem nga burri im. Pastaj një pasdite, burri im erdhi në shtëpi nga puna para kohe, sepse kishte harruar diçka. Ai erdhi drejt lart dhe më kapi në shtrat me djaloshin që mi sjell ushqimet. Burri filloi të na bërtiste të dyve. E dashnori im u vesh me të shpejtë dhe ia mbathi.

Tani situata në shtëpi është shumë e tensionuar. Nuk di a ta lë burrin, e të shkoj me dashnorin, apo çka të bëj.

DEIDRE thotë: Unë dyshoj se ky është një opsion. Dashnori yt nuk ka përmendur një të ardhme së bashku me ty edhe pse ka kohë që jeni duke bërë seks. Po, ai ka thënë se të do, por kjo është lehtë të thuhet. Duket sikur ai e sheh atë si një mundësi për seks të rregullt, pa marrë mundin që të jetë në lidhje.

Edhe nëse martesa juaj prishet, ai nuk ka gjasa të dëshirojë një marrëdhënie serioze me ty. Ti nuk e ke braktisur burrin pasi që ai të ka mashtruar, por a i keni zgjidhur problemet me ndjenjat tuaja dhe a jeni duke punuar në rivendosjen e besimit?

Tregoji burrit tënd që të vjen keq që e ke mashtruar. Mendoj se kështu është më së miri për ty.

(Kosova Sot)