Pozicioni i ‘urës’ në seks, i çmendi të gjitha çiftet

  • 11 prill 2019 - 05:00
Pozicioni i ‘urës’ në seks, i çmendi të gjitha çiftet

Keni dëgjuar ndonjëherë për pozicionin e ‘urës’, në seks? Edhe po, edhe jo!  Megjithëse nuk është shumë i njohur, për shumë çifte është pozicioni më i egër dhe i preferuari.

Për të eksploruar sa më shumë në shtrat, shumë çifte provojnë pozicione të ndryshme seksi. Nëse pozicioni i ‘njëbrirëshit’, apo ‘pogo’, ishin ndër të preferuarit, ky pozicion i ri e ka kthyer shtratin, në një parajsë të vërtetë

Pozicioni i ‘urës’! Për ta zotëruar këtë pozicion, nuk ju duhet shumë punë. Mashkulli rri poshtë, mbështet duart mbi shtrat dhe ngrihet në formë ure, ndërkohë femra rri sipër.  Kjo lëvizje është totalisht për femrat, pasi janë ato që kanë në kontroll mashkullin.

Nuk ka nevojë t’i tregoni partnerit për shpejtësinë, mund të veproni si të doni. Ju jeni ‘shefja’.

Image

(Kosova Sot)