Mos harroni ta bëni menjëherë pas seksit, ky veprim ju zgjat jetën

  • 05 prill 2019 - 22:31
Mos harroni ta bëni menjëherë pas seksit, ky veprim ju zgjat jetën

Justin Lehmiller, i cili është psikolog i seksit, ka treguar se ka përfitime të shumta nga qëndrimi të përqafuar nga mbrapa, pas aktit seksual.

“Sa më shumë që çiftet qëndrojnë të përqafuar në këtë formë ose shprehin dashuri ose intimitet në përgjithësi pas seksit, aq më të lumtur kanë tendencë të jenë”, deklaroi Dr. Lehmiller.

Sipas studimit të botuar në ‘Archives of Sexual Behaviour’ i cili anketonte 138 burra dhe 197 gra në marrëdhëniet rreth jetës së tyre seksuale, njerëzit që kaluan më shumë kohë në “dashuri pas seksit” ishin më të kënaqur me jetën e tyre seksuale.

(Kosova Sot)