Ja cilat janë, femrat tregojnë katër fjalitë që nuk duan t’i dëgjojnë gjatë aktit

  • 08 prill 2019 - 19:07
Ja cilat janë, femrat tregojnë katër fjalitë që nuk duan t’i dëgjojnë gjatë aktit

Shumë çifte kënaqen duke biseduar me njëri tjetrin gjatë aktit seksual. Por përderisa biseda e ndytë mundet t’ju ndezë, janë disa fraza që vërtetë e vrasin disponimin. Sondazhi i fundit ka bërë të ditur se cilat biseda duhet shmangur dhe mos t’i bëni në dhomën e gjumit. “Daily Star Online” së fundmi ka pyetur femrat se çfarë urrejnë të dëgjojnë në dhomën e gjumit.

Në studim kanë marrë pjesë 4,300 lexues dhe kanë bërë të ditur se cilat fjalë janë më pak të gjalla. Rezultate kanë treguar se shumica më së shumti kanë urryer fjalët “qëndro sipër”.

Rreth 28 për qind e pjesëmarrësve kanë thënë se kjo është gjëja më e keqe për ta dëgjuar gjatë aktit. Pyetja “a e ke gati”, po ashtu ishte cilësuar si e papranueshme.

Rreth 24 për qind e zonjave urrejnë faktin kur nxitohen në orgazëm. Fraza “kyçe televizorin” është dëshmuar se është një nga më të urryerat.

Kjo sugjeron se femrat preferojnë të kanë gjithë vëmendjen e partnerit të tyre. “Mbaje hundën poshtë” dhe “nuk mundemi edhe shumë” po ashtu nuk ishin të parapëlqyerat.

(Kosova Sot)