Histori erotike e shqiptares/ Burri më shkoi në gurbet, e thirra komshiun për kafe, atij iu derdh kafeja dhe...

  • 11 prill 2019 - 12:52
Histori erotike e shqiptares/ Burri më shkoi në gurbet, e thirra komshiun për kafe, atij iu derdh kafeja dhe...

Nuk e kisha ndonjë qellim të keq e thirra thjesht për një kafe por shoku im me tjetër sy ish pas kanë tum kqyr edhe unë isha pak e hutuar se di çka t’iu them, thjesht me mungonte një mashkull.

Pas shumë kohesh ishte ajo nata kur mbeta vet, burri im është ne gurbet ndërsa atë nate fëmijët e mi kishin dalur për të luajtur dhe si zakonisht kojshija vinte dhe me pyeste se mos vallë kam nevojë për ndonjë gjë.

Atë natë e ftova për një kafe, por pa një qëllim të caktuar.

Pasi erdhi, shkova përgatita kafe, i solla në dhomën e ndenjës dhe fillova të bisedojë me të.

Biseda ishte gjithçka rreth jetës së përditshme, mirëpo ai u vë në siklet nga pamja ime. Të them të drejtën, edhe mua më pëlqente ai shumë, e gjithashtu edhe kur kisha kohë pa bërë seks.

Edhe unë edhe ai e dinim se çka donim, mirëpo asnjëri nuk ndërmerrte hapa për ta filluar seksin.

Pas disa minutash, ai nuk përmbahej dhe e gjeti një mënyrë si të më ftonte afër vetes.

E derdhi më qëllim kafen në dysheme, ndonëse tha se i rrëshqiti nga dora.

Unë shkova në kuzhinë, mora leckat dhe u ula në gjunjë ta pastrojë dyshemenë. Në atë moment, ai filloi të më prekte nga mbrapa dhe unë u emocionova shumë.

Më kapi fort më ngriti lart dhe filloi të mi griste rrobat. Ai ishte i çmendur. Por edhe mua më humbi truri fare.

Më kapi dhe më dërgoi në dhomë lartë. Atje gjithçka ishte fantastike.

Pasi mi hoqi të gjitha rrobat, nuk priti shumë dhe filloi të ma fuste. Unë isha në qiellin e shtatë dhe nuk mendoja për asgjë tjetër.

Seksi me të ishte fantastik, sepse kishte një trup të gjatë dhe në disa momente më kapte dhe më ngrite lartë, duke e bërë seksin në atë mënyrë.

Pasi e përfunduam, ai më tha se do ta bënim përsëri një ditë tjetër. Nga seksi i përkryer, edhe unë pranova dhe i thash po, mirëpo nuk u pamë asnjëherë më me të, pasi ai nuk po banonte më në atë lagje, dhe prezenca e tij rreth shtëpisë sime, do të ngjallte dyshime të mëdha në rrethin tim.

Nuk do e harrojë kurrë atë ditë.

(Kosova Sot)