Tregon ekspertja: Ja pozita e re që duhet ta provoni patjetër kur...

  • 14 prill 2019 - 15:05
Tregon ekspertja: Ja pozita e re që duhet ta provoni patjetër kur...

Jeni në kërkim të mënyrave që temperaturën ta mbani të zjarrtë në dhomën tuaj të gjumit, tentimi i një pozitës së re në seks është mënyra për ta bërë një gjë të tillë. 

Duke eksperimentuar derisa jeni nën çarçafë mundet të jetë gjë e mirë për çiftet derisa duke shtuar edhe një lodrës seksi mundet të ndihmojë në përzierjen e gjërave.

Sipas ekspertes së seksit Ann Summers, këtë periudhë të Pashkëve mund të përjetoni shumë kënaqësi me lëvizjen më të re.

“Sideways 69” është brilante për çiftet që kënaqen duke pranuar apo duke dhënë seks oral – dhe është e hatashme me një pajisje të përdredhur.

Së pari, gjeni një vend të rehatshëm me shumë hapësirë, shtrati është vend i përshtatshëm. Shtrihuni nga anash me fytyrë nga partneri, me kokën drejt shputave të tij/saj dhe anasjelltas.

Njërën këmbë e hapni më shumë. Partneri duhet të ketë mjaftueshëm hapësirë për të qenë kreativ me duar dhe me gjuhë.

Image

(Kosova Sot)