Rrëfehet burri 35 vjeçar: Kështu më poshtëroi femra që takova, kur filluam ta bënim...

  • 15 prill 2019 - 16:29
Rrëfehet burri 35 vjeçar: Kështu më poshtëroi femra që takova, kur filluam ta bënim...

Një burrë ka treguar si është të jetosh me një mikropenis. Nga turpërimi trupor e deri te takimet e vështira seksuale, takimet mund të jenë të vështira kur nuk jeni mirë të pajisur. 

Kështu, një burrë ka folur për përvojat e tij. Një mikropenis me përmasa 7.11 centimetra apo edhe më i vogël në gjendje të lirë. Kjo e vështirëson seksin, siç e ka dëshmuar edhe nga përvojat e veta ky 35 vjeçar. Burri, që e kishte vetëm një takim seksual, tregon si ishte ‘poshtëruar’.

Pasi që ishte dashuruar në një studente 12 vite më parë, çifti ishte përgatitur për seks. Por derisa kanë zhveshur rrobat, ai u ndje i poshtëruar. Ai ka rrëfyer për “Cosmopolitan”: “Kur jam zhveshur, ajo ia nguli sytë mikroptenisit tim dhe ka mbuluar gojën me duar”.

Më pas ai tregon: “Kur erdhi puna deri te akti, së pari kam pasur vështirësi me prezervativin sepse nuk rrinte, por edhe më frustruese, mikropenisi im fillonte të zbutej sa herë filloja ta vendosja. Edhe kur isha brenda saj, ajo vazhdonte të më pyeste, ‘A e fute’?

“Sa herë që më ka shtruar atë pyetje, kam dashur të vdisja”. Me kalimin e viteve, njeriu shpreson se tregimi i tij do ta zgjojë ndërgjegjen për ata me mikropenis. Burri, që është gazetar, më shumë është duke u fokusuar në karrierën e tij si gazetar në vend se të kërkojë ndonjë lidhje romantike.

Në të ardhmen, ai shpreson se njerëzit do të fillojnë mos të paragjykojnë për ata se çfarë kanë njerëzit brenda pantallonave.

(Kosova Sot)