"Në dasmën e shoqes bëra seks me ish të dashurin e saj, por tani shoqja..."

  • 21 prill 2019 - 11:14

 

E dashura psikologe: Shkova në një dasëm dhe pata seks me ish të dashurin e shoqes time më të ngushtë.

Mendoj se shoqja ime e di se qfarë ndodhi dhe po mbytem në faj.

Shoqja ime dhe unë jemi të dy 24 vjeqar dhe kemi qenë shokët më të mirë në shkollë të mesme.

Njëri nga miqtë tanë të shkollës është martuar muajin e kaluar dhe një pjesë e shoqërisë së vjetër ishin aty, përfshirë edhe ish të dashurin. Ai është 26 vjeqar.

Dasma dhe pritja në mbrëmje u mbajtë në shtëpi dhe unë kamë pirë shumë.

Ne të gjithë vallzonim bashkë dhe u argëtuam shumë.

Ish shoku im më kapi për të vallëzuar dhe vuri krahët rreth meje.

Kur përfundoj kënga ai më tha se kishte nevojë për ajër. Ne shkuam për një shëtitje jashtë dhe ishim aq të lodhur sa u shtrimë në shtrat.

Të bësh seks me të dukej një ide romantike, por të nesërmën e dija se kisha bërë një gabim gjigand.

Ne ramë dakord që të mos themi asgjë për këtë dhe të mbetemi vetëm miq.

Unë po ndihem në një turp të tmerrshëm Nuk dua ta humbas mikun tim për shkak të këtij gabimi të tmerrshëm.

Ditëlindjen tona të 25-ta po afrohen së shpejti dhe ne kemi rezervuar një pushim në fundjavë.

Psikologia përgjigjet: Ju dhe ish i dashuri juaj jeni të lirë, kështu që nuk keni bërë asgjë të gabuar në atë pikë. Sidoqoftë, është e natyrshme që ju ndihen peng për atë qka ndodhi atë natë. Ata ishin dashnor në fillim dhe ju ishit shoqja e ngushtë. Duhet të jeni ndier quditshëm.

Mos lejoni që kjo të ndizet. Jepni një përqafim dhe tregoni se si ka ndodhur një gjë e paplanifikuar.

(Kosova Sot)