Shenjat paralajmëruese se i dashur yt pëlqen shoqen tënde

  • 23 prill 2019 - 09:17
Shenjat paralajmëruese se i dashur yt pëlqen shoqen tënde

Një nga ndjenjat më të këqija që mund t’i keni në lidhje është kur mendoni se po shikoni shenja që i dashuri juaj po pëlqen miken tënde. Në vijim ju sjellim disa shenja se i dashuri yt pëlqen shoqen tënde.

Flirtojnë së bashku

Shikoni përreth se si i dashuri juaj dhe mikja jote sillen kur janë bashkë. Mendo njëjtë sikurse për veten tënde kur ke pëlqyer të dashurin tuaj. A po shikoni ngjashmëri në sjelljen e tyre?

Emri i saj gjithmonë shfaqet

Mendo për bisedat që i ke pasur së fundmi me të dashurin tuaj. A është shoqja e tij një temë e bisedës që bisedoni? Kur një mashkull fillon ta pëlqejë një vajzë, ai në vazhdimësi mendon për të kështu që në vazhdimësi flet për të. Nëse urreni faktin se i dashuri juaj po përend emrin e saj, atëherë na vjen keq t’ju themi se në mënyrë sekrete ai e dashuron atë.

Ju krahason

Secili i dashur i mirë duhet ta dijë se ai kurrë nuk duhet ta krahasojë të dashurën e tij me femrën tjetër. Shumica e meshkujve e kuptojnë këtë se kjo vërtet është e dhimbshme për t’ia bërë një vajzës që e dashuron. Nëse një mashkull papritmas fillon t’ju krahasojë me dikë tjetër, me një femër tjetër, atëherë zilet e alarmeve duhet të bien në kokën tuaj. Kur dëgjoni këto lloje të komenteve për të, kjo do të thotë se ka filluar të mendojë se ajo është më e mirë se ti.

Ajo është prioritet

Së fundmi i dashuri yt lë gjithçka kur ajo e fton të dalin. Ndiheni sikurse ju jeni sekondare për të. Ai kalon më shumë kohë me miken e tij sesa që rri me të dashurën.

(Kosova Sot)