Kjo vajzë tregon se si e ka arritur kulmin në jetën e saj s*ksuale

  • 03 maj 2019 - 10:03
Kjo vajzë tregon se si e ka arritur kulmin në jetën e saj s*ksuale

Teksa ju që po e lexoni këtë artikull jeni një femër elegante, me forma të kënaqshme, visheni bukur, kujdeseni për veten dhe keni një partner, por me jetën s*ksuale nuk jeni në rregull, sekretin mbase duhet tja merrni kësaj femre.

Piyah Martell është t.r.ansgjinorja nga Kalifornia e cila ka lindur me një sëmundje të rrallë e cila nuk e ka lejuar trupin e saj të zhvillohet plotësisht në mitrën e nënës dhe gjymtyrët e poshtme nuk kanë shtrirje normale.

27 vjeçarja me gjysmë trupi tregon se ia ka dalë të mposhtë të gjithë paragjykimet dhe ka gjetur dashurinë e jetës.

Piyah tregon se në moshën 27 vjeçare ka takuar partnerin e saj Andreë. Pavarësisht të gjitha paragjykimeve dhe vështireve të çuditshme që e kanë shoqëruar gjatë gjithë jetës kryesisht në gjimnaz, ajo i ka dalë të ketë një marrëdhënie normale dhe njerëzore me të dashurin e saj.

‘Ne kemi marrëdhënie seksuale, kemi konflikte herë pas herë që I zgjidhim si gjithë njerëzit e tjerë’ është shprehur ajo për Daily Star

(Kosova Sot)