Trondit 27-vjeçarja: Po bëj seks të çmendur me tre kolegë, por i dashuri...

  • 16 maj 2019 - 08:47
Trondit 27-vjeçarja: Po bëj seks të çmendur me tre kolegë, por i dashuri...

Një femër 27-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun”, jetën e saj erotike me meshkuj. Ajo ka thënë se momentalisht po bën seks me tre meshkuj në punë, derisa ka një të dashur që e don shumë.

Më poshtë rrëfimi i plotë i saj:

Unë jam duke pasur marrëdhënie seksuale me tre burra që takova gjatë punës, edhe pse kam një të dashur që më do.

Miku im mendon se unë kam polyamory - një simpati për marrëdhënie të hapura seksuale me më shumë se një person. Por unë e di që nuk do të isha e lumtur nëse i dashuri im do të ishte në të njëjtën situatë sikurse unë. Jam në një rrëmujë të vërtetë.

Jam 27 vjeçare dhe i dashuri im është 29 vjeçar. Ne kemi qenë së bashku për tetë vjet dhe ai është një djalë i mirë, por unë e kam mashtruar atë gjatë pesë viteve të fundit.

Numri i njerëzve me të cilët kam fjetur është shtuar tani në shifra dy-shifrore. Disa lidhje kanë qenë të njëhershme dhe disa kanë zgjatur me vite. Unë nuk jam e varur nga seksi, e bëj më shumë për vëmendjen dhe vlefshmërinë që jam seksi dhe e dëshiruar.

Disa prej këtyre djemve janë miq, dhe një ose dy e dinë të vërtetën për mua dhe atë që po bëj. Kam provuar të mbaj vetëm një person shtesë, por e gjej veten duke flirtuar me të gjithë.

Tani në punën time jam duke parë tre njerëz, dy prej të cilëve punojnë në departamentin tim dhe tjetri hyn në zyrë, një herë në javë.

Unë jam shumë e rreptë për shtatzaninë dhe sigurohem që ata të përdorin mbrojtje.

Ata janë të gjithë të bukur dhe i takoj pas punës për një pije, pastaj kthehemi në vendin e tyre për seks. Unë kam seks veçanërisht të tmerrshëm me djalin që vjen në zyrë një herë në javë.

Ai është 32 vjeç dhe është i martuar, por nuk më intereson. Ai është një dashnor i pasionuar dhe ai e di se si të më bëj të ndihem mirë.

Kohët e fundit, i dashuri im gjeti disa tekste në telefonin tim, por unë I kam thënë se vetëm kam bërë shaka me ta.

Kohët e fundit kam filluar të mendoj se ku po shkon jeta. Unë nuk jam e sigurt se i dashuri im është ai me të cilini dëshiroj të jem.

Unë nuk jam e sigurt pse po e mashtroj. E di që ai nuk do ta pranonte nëse e dinte se çfarë po bëja.

Unë fola me një terapist një herë për çështjet e familjes, por unë kam nevojë për ndihmë për të ditur se si të ndalojë me këtë torturë.

Përgjigjja e psikologes:

Shanset janë që prindërit tuaj nuk kanë një marrëdhënie të dashur e të qëndrueshme.

Ajo ju ka lënë me vetëbesim të ulët dhe ju pafundësisht dëshironi të ndiheni e dëshiruar, kështu që është e vështirë për të dashurin tuaj që të kënaqë këtë nevojë kronike.

Ju keni nevojë për ndihmë terapeutike në vazhdim për të kuptuar se çfarë ju shtyn dhe duhet të mbështeteni nga vullneti për të bërë ndryshime.

Nëse nuk jeni e sigurt se i dashuri juaj është partneri i duhur për ju, kërkoni që ai të ketë Këshillim me ju në mënyrë që të vendosni në një mënyrë ose në tjetrën.

E-fletëpalosja ime “Nuk mund të jetë besnike” do të ndihmojnë gjithashtu. Ky është një model vetëshkatërrues që duhet të thyesh, edhe nëse përfundon lidhjen me të dashurin tënd dhe kërkon një marrëdhënie të re.

Në përvojën time, ata që pretendojnë të jenë polyamorous zakonisht kanë një sfond si tuajin. Ajo rrjedh nga dëmtimi emocional dhe nuk është me të vërtetë një zgjedhje e bërë nga vullneti i lirë.

(Kosova Sot Online)