Roman dashurie: Kur e shijon dashurinë (113)

  • 19 maj 2019 - 13:29
Roman dashurie: Kur e shijon dashurinë (113)

"Ka femra lakuriqe në shtëpinë tuaj". U ula kur e pashë pa këmishë Randy-n përmes dritares. Gishtat e mirë ishin vendosur në ballë. "Me të vërtetë paska femra lakuriqe në shtëpinë time". Një buzëqeshje i ishte shfaqur në fytyrë. "A është kjo… një punë normale që po ndodh në shtëpinë e Zr. Danielsit"? Kam formuar grushtin pak nga anash në dorën time. Sytë e mi u mbyllën fort. "Jo! Jo…është vetëm… Epo, në të kaluarën, Randy ishte mësuar që të tentonte të më bënte të ndihem më mirë duke …". "Duke…"? "Duke bërë ndeja lakuriqe". Qetësi.

Nuk kam dashur që t'i hap fare sytë për ta parë reagimin e saj. Një buzëqeshje u dëgjua. I kam hapur sytë për ta parë Ashlyn-in duke qeshur me zë. "Ndeja lakuriqe me muzikë? Oh Zoti im! Je kaq idiot". Ajo po qeshte aq shumë sa që lotët i ishin zbrazur deri në faqe. "Çfarë?! Jo! Randy është idioti! Unë isha vetëm djaloshi… në dhomë… me femrat lakuriqe". Kam vendosur që ta kthej veturën prapa dhe të largohem nga shtëpia. Dora e Ashlyn-it ishte në krahun tim. "As mos guxo", më urdhëroi ajo.

"Ne po shkojmë në ndejën me muzikë"! "Jo nuk po shkojmë", i thashë unë. Duart e saj ngadalë filluan ta zhveshin pallton që kishte. "Ashlyn…", i thashë i habitur me lëvizjet e saj. "Vendose veturën në parking" më udhëzoi ajo. "Jo", i thashë, por e bëra të kundërtën. Veturën e dërgova në parking. Natyrisht se vetura ishte në parking. Sepse kur një veturë e bukur fillon të zhvishet në veturën tënde, natyrisht se veturën e mallkuar e dërgon në parking. E mbylla gojën derisa e shikoja atë duke hequr pallton.

Duart e saj depërtuan nën veshjet e saj ndërsa që filloi ta hiqte përmes kokës. "'A je i sigurt se jeni të zgjuar? Me sa duket jemi në gjumë, po ëndërrojmë'". Po thoshte derisa rrobat e saj po i hidhte në ulësen e pasme të veturës. Gishtërinjtë e saj po preknin trupin e saj, nga koka e flokët e të poshtë, përreth dekoltesë së saj, gjoksit. Ajo i kishte mbyllur sytë derisa unë e shikoja dhe ajo po prekej përballë meje, e goja e saj ishte plot epsh. "T po më vret mua Ashlyn", ia dola ta them, duke e shikuar atë, duke ndier veten, derisa po forcohesha derisa shikoja atë. Ajo u shtri në ulësen e pasme. Duart e saj edhe më tutje po preknin trupin e saj, e unë po e shikoja atë, derisa ajo dhe unë po merrnim frymë thellë.

. "Poshtë dhe lart, lart dhe poshtë. Unë do t'i drejtoj poshtë dhel lartë…", më thoshte ajo. Gishtërinjtë e saj lëvizën te gjoksi, duke udhëtuar poshtë kopsave te barku. Ajo ktheu kokën në drejtimin tim dhe buzëqeshi lehtë me sytë mbyllur. Gishtërinjtë e saj filluan të zbërthenin xhinset e saj. "Isha i frikësuar në një fushë qyteti". Duart e mia zbërthyen xhinset e saj, duke ia prekur më pas lëkurën sipër të brendshmeve. Nuk kisha pse të futem në shtëpinë time. Edhe sikur kurrë të mos kisha parë ndonjë trup lakuriq përsëri, do të isha mirë përderisa ajo ishte imja.

(Kosova Sot Online)