Muaji i lindjes tregon sa të aftë jeni në krevat!

  • 30 maj 2019 - 12:41
Muaji i lindjes tregon sa të aftë jeni në krevat!

Të lindurit në janar janë këmbëngulës kur shfaqin interesim, nga pak të çuditshëm, vështirë lirohen, mirëpo kur njëherë shfaqin interesim, marrëdhënia intime me të linudrit e këtij muaji do të jetë përvojë e veçantë.

Të lindurit në shkurt, janë aventuristë në krevat, të zjarrtë, emocionalisht të distancuar.

Të lindurit në mars, mund të kalojnë në krevat ditë të tëra, duan marrëdhënie intime të lidhur dhe shpirtërore, meqë akti intim është shprehje e plotë e intimitetit për ta.

Të lindurit në prill, të pandashëm janë kur shfaqin interesim, janë shumë imagjinues dhe intensivë, japin çdo gjë nga vetja në krevat, njëherë kur tregojnë interesim, asgjë më nuk mund t’i bëjë të ndryshojnë mendje, njerëzit shpejt u bëhen monotonë.

Të lindurit në maj, janë të pangopshëm në marrëdhënie intime, është gjendje e tyre natyrale në të cilin ndihen shumë rehat, u nevojiten kushtet e veçanta për t’u ndjerë tërheqës.

Të lindurit në qershor, vazhdimisht provojnë poza të reja, janë shumë intensivë në krevat, i duan SMS-të telefonike, seksin dhe fjalët e pista.

Të lindurit në korrik, për të pasur jetë intime të mirë, duhet patjetër të jenë emocionalë, ata që janë në lidhje dëshirojnë t’i kënaqin të tjerët.

Të lindurit në gusht, ose janë skajshmërisht egoistë, ose shpirtmëdhenj në krevat, urrejnë kur u thuhet se çka duhet të bëjnë gjatë aktit intim, dëshirojnë të tregojnë çka dinë.

Të lindurit në shtator, janë të zjarrtë dhe provojnë të gjitha, kanë nevojë për lidhje emocionale që të mundë të relaksohen dhe të kënaqen, shkruan femina. Kur njëherë arrijnë të lidhen me dikë, nuk ka gjë që nuk mund ta bëjnë.

Të lindurit në tetor, nuk nguten në marrëdhënie intime, janë të shkëlqyeshëm në joshje, janë adhurues të seksit të ngadalshëm, janë romantikë dhe herë-herë u mungon afshi.

Të lindurit në nëntor, janë posesivë, duan të provojnë çdo gjë, dëshirojnë të ndihen të veçantë.

Të lindurit në dhjetor, janë kreativë, dëshirojnë të kenë rolin gjatë aktit intim, janë argëtues, është e vështirë të krijohet lidhja me ta.

(Kosova Sot Online)