Ja fantazitë e femrave në shtrat

  • 09 korrik 2019 - 08:23
Ja fantazitë e femrave në shtrat

Femrat ashtu si dhe meshkujt kanë fantazitë dhe preferencat e tyre sa i takon seksit.

Dashnor i përsosur

Njëra nga dëshirat më të mëdha të femrave është seksi me një mashkull të bukur dhe të zjarrtë, i cili di të kënaq atë më shumë se askush tjetër. 

Seks me tre veta

Seksi në treshe nuk është vetëm fantazi e meshkujve por edhe e femrave. Ato dëshirojnë një person tjetër në krevat, sepse thjesht dëshira për këtë aventurë i tërbon.

Dominimi

Seksi në të cilin njëri partner dominon është fantazi e shumë femrave. Nuk është me rëndësi a dominon mashkulli apo femra, me rëndësi është që njëri të jetë udhëheqës i lojës seksuale.

(Kosova Sot Online)