Kjo është mosha kur femrat përjetojnë më shumë kënaqësi gjatë mardhënies

  • 18 korrik 2019 - 08:20
Kjo është mosha kur femrat përjetojnë më shumë kënaqësi gjatë mardhënies

Të gjithë njerëzit mendojnë se vajzat përjetojnë më shumë kënaqësi seksuale, kur janë rreth të 20-ve.

Ndërsa një studim dhe psikologët thonë diçka krejt tjetër. Në të 20-tat vajzat nuk përjetojnë shumë kënaqësi seksuale sepse ato kanë ende komplekse dhe janë edhe të ndrojtura.

Hulumtimet tregojnë se femrat përjetojnë seksin më të mirë rreth moshën 36 vjeçare.

Në studimin në fjalë kanë marrë pjesë rreth 2600 gra, të cilat kanë treguar për përvojat e tyre me orgazëm, ndjenjave të joshjes dhe sa e shijojnë seksin.

Po ashtu ato kanë treguar se pasi kalojnë të 30-atat kanë më shumë vetëbesim dhe janë më të hapura për të kërkuar se çfarë duan në shtrat.

Gjithashtu femrat që kalojnë moshën 30-vjeçare kanë edhe siguri të thonë se çfarë u pëlqen dhe se çfarë nuk u pëlqen në shtrat.

(Kosova Sot Online)