Gjysma e grave kanë një mashkull “rezervë”

  • 12 gusht 2019 - 08:26
Gjysma e grave kanë një mashkull “rezervë”

Ky studim, i cili përfshinte 1000 gra, zbuloi se për pjesën më të madhe kjo “rezervë” është një mik i vjetër që gjithmonë ka treguar interes.

Sipas një studimi të kryer në Angli , 50% e grave të përfshira kanë një mashkull “rezervë” në rast se lidhja nuk kthehet në diçka më afatgjate dhe se gratë e martuara kanë më shumë gjasa të kenë këtë “plan B”!

Ky studim, i cili përfshinte 1000 gra, zbuloi se për pjesën më të madhe kjo “rezervë” është një mik i vjetër që gjithmonë ka treguar interes.

Pjesa tjetër vjen nga marrëdhëniet e kaluara ose nga burrat që takoi, si në punë ashtu edhe në ditë, si në shkollë, për shembull!

Për më tepër, 10% e grave pranuan që Plani B kishte shprehur dashuri të përjetshme për to dhe 20% pohonin se ishin të sigurt se do të linin gjithçka, por gjëja më e çuditshme është se një në katër pranojnë se partneri i tij aktual takoi “rezervën” e saj dhe një në pesë gra madje pranuan të ishte mik i partnerit të saj.

(Kosova Sot Online)