Roman dashurie: Lulet e djegura (35)

  • 21 gusht 2019 - 15:19
Roman dashurie: Lulet e djegura (35)

Clarke doli nga mendimet e saj ta shikojë Vince dhe kur në momentin e fundit ai e kishte puthur atë, e kapi në befasi disi Clarke, por e zbuloi se ishte kënaqur me këtë puthjen. Buzët e tij ishin të buta dhe kishin komandën. Ai ia kishte kapur buzën e poshtme dhe ia kishte thithur fort derisa ishte skuqur e tëra. Gjuha e tij kishte filluar ta ngucte atë që t'i hapej atij, kaq shumë sa që të gjitha mendimet negative që i kishte ishin zhdukur. Ata ishin të qetë gjatë gjithë rrugës për në shtëpi por nuk ishte një qetësi e zakonshme, që ishte e habitshme për Clarke.

Kur ata ishin futur në shtëpinë e Clarke, Vince ishte ngjitur për të dhe kishte filluar ta puthte, duke kompensuar atë që nuk e kishin bërë në park. Ajo e kishte shtyrë veten edhe më afër tij, gjatë gjithë kohë, gjuhët dhe buzët e tyre po eksploronin njëri tjetrin. Ajo ishte mbështetur në mur derisa gishtërinjtë e tij kishin depërtuar në shpinën e saj duke ia zbërthyer kopsat dhe duke e tërhequr më shumë nga vetja. Ai ia preku llapën e veshit të saj dhe i kishte pëshpëritur "Mmm, ke shije kaq të mirë". Duke e dëgjuar atë duke ia thënë këtë, këmbët i ishin mpirë. Ajo tashmë ishte e lagur derisa ishte djersitur kaq shumë në gjithë trupin.

Ajo lëvizi duart e saj te xhinset dhe ia zbërtheu ata. Ai ia kishte kapur fustanin, ia kishte zhveshur përmes kokës dhe e kishte hedhur atë në dysheme. Frymëmarrjet e tij po përshpejtoheshin gjithnjë e më shumë derisa ai e kishte marrë atë para duarsh dhe e kishte dërguar në dhomën e saj. Ai ia hoq këmishën dhe gjithçka tjetër që i kishte mbetur nga rrobat. Goja e tij ia gjeti thithkat, derisa ia kishte hequr sytjenat. Gjuha dhe buzët e tij ia puthnin gjoksin derisa ai po eksploronte për pjesët private që edhe ishte dëshira e tij. Ajo po ofshante derisa ai vendosi gishtërinjtë brenda saj. më pas buzët e tij vazhduan më poshtë në abdomen e madje edhe më poshtë. Ai po puthte gjithçka atje poshtë. Clarke ishte e gatshme që të eksplodonte kur ai depërtoi brenda saj. më pas ai ngjitej lart e më lart saj, derisa ai ishte sipër saj. me dashurinë e tij ajo e mbushi atë. Ai po e puthte gjithmonë, po ia puthe buzën derisa ajo po udhëtonte në qiellin e shtatë. Ajo po ndihej mirë, derisa kur arriti kulmin e kënaqësisë, ai vetëm po e thërriste emrin e tij "Oh Zot! Clarke".

KAPITULLI 14

Clarke shkoi në zyrë dhe po shikonte përreth. Gjithçka në dyqan ishte riparuar ndërsa që vend i ishte kthyer normalitetit. Të gjithë punëtorët ishin të gatshëm për hapjen e madhe dhe ajo ishte e lumtur, megjithëse e lodhur. Vince madje kishte bërë edhe disa prekje magjike, duke ia ngjyrosur zyrën me disa linja të verdha, duke ia dhënë pamjen zyrës që ajo gjithmonë kishte dashur ta kishte. Ajo buzëqeshi, ndihej me veten thuajse kishte hapur një kapitull të ri të jetës dhe e kishte mbyllur një tjetër. Biznesi vetëm sa nuk po eksplodonte, e këtë e ndjente ajo. Ajo më shumë brengosej për faktin se Vince nuk kishte më arsye të sillej vërdallë. Megjithëse seksi ishte më i miri që kishte pasur ndonjëherë, ishte e vështirë që Vince të sillej aty, pasi që puna e tij tashmë kishte përfunduar. Jo se ata ishin ndonjë çift përkundër faktit se ajo ishte mësuar që atë t a kishte vërdallë. Ai e kishte bërë që ajo t'i shikonte gjërat më ndryshe. (vijon) 
(Kosova Sot Online)